ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Για την χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου απαιτούνται κάποιες προσωπικές πληροφορίες των χρηστών. Το κατάστημα μας λαμβάνει όλα τα μέτρα για την διασφάλιση των Προσωπικών Δεδομένων, που υπόκεινται σε ελληνική νομοθεσία (Ν.2472/97), δεσμευτική διάταξη ή σύμβαση, η οποία υπεραμύνεται αρχών για θεμιτό χειρισμό και επαρκή βαθμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Το κατάστημα μας δεσμεύεται ότι όλα τα προσωπικά δεδομένα, που περιέρχονται στο site μας δεν θα χρησιμοποιηθούν ανάρμοστα, δεν θα πωληθούν ή με οποιοδήποτε τρόπο παραχωρηθούν σε τρίτους. Συγκεκριμένα, με βάση την κείμενη νομοθεσία η εταιρεία διαθέτει το δικαίωμα στα πλαίσια της δραστηριότητάς της να διατηρεί αρχείο πελατών, το οποίο δεν δύναται να κοινοποιήσει σε οποιονδήποτε τρίτο ούτε να προβεί σε οποιαδήποτε επεξεργασία αυτού.

Οι νέοι κάτω των 18 ετών πρέπει να λαμβάνουν την άδεια από τους κηδεμόνες τους πριν την υποβολή προσωπικών τους δεδομένων.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Το site μας motomamouzelos.gr. Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας ανήκει στον Έμπορο ή στους Κατασκευαστές που αντιπροσωπεύει. Όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα. Τα κείμενα, οι φωτογραφίες, οι εικόνες, οι απεικονίσεις, τα γραφικά, τα αρχεία ήχου, τα αρχεία εικόνας και γενικώς κάθε είδους αρχείο και η διάταξή τους στην παρούσα ιστοσελίδα προστατεύονται από την ισχύουσα στην Ελλάδα νομοθεσία σχετικά με την προστασία δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναδιανομή, τροποποίηση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση ή αναμετάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας της παρούσας ιστοσελίδας με οποιοδήποτε  ηλεκτρονικό, έντυπο ή άλλο μέσο.

Παραγγείλετε εφόσον διαβάσατε και συμφωνήσατε με τους όρους

  • Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα μας, να ρωτήσετε οποιαδήποτε πληροφορία και να παραγγείλετε,αποστολές γίνονται σε όλοι την Ελλάδα
  • Οι παραγγελίες εκτελούνται σε συνεννόηση με τον κάθε πελάτη. Διαθεσιμότητα, τρόπος αποστολής, κόστος  κτλ. με αντικαταβολή η με κατάθεση ,η όπως έχει οριστεί στην ηλεκτρονική παραγγελία η οποία επιβαρύνεται με μεταφορικά η ανάλογα την συνεννόηση μαζί μας.
  • Όλα τα είδη εξετάζονται και αποστέλλονται εφόσον είναι σε σωστή κατάσταση. Για τυχόν ζημίες στη μεταφορά απευθύνεστε στην εταιρία που έκανε τη μεταφορά, courier, ταχυδρομείο κτλ.
  • Δεν γίνετε δεχτεί η επιστροφή  οποιοδήποτε ανταλλακτικό παραγγείλατε εάν κάνατε λάθος. Δεχόμαστε επιστροφές με δικά μας έξοδα μονό αν από λάθος στείλαμε άλλο ανταλλακτικό από αυτό που παραγγείλατε, και για κανέναν άλλο λόγο.
  • Όλα τα είδη έχουν εγγύηση (ρωτήστε για το ανταλλακτικό που σας ενδιαφέρει).
  • Οι τιμές στο site μπορούν να αλλάζουν κατά διαστήματα χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη ενημέρωση.
  • Όλα τα είδη πρέπει να τοποθετούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς και όχι από απλούς ιδιώτες, γιατί υπάρχουν κίνδυνοι που μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμό αν δεν τοποθετηθούν σωστά.

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν 17% Φ.Π.Α.

Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής μιας παραγγελίας είναι οι εξής:

α) Με αντικαταβολή

Το ποσό της πληρωμής εξοφλείται στον υπάλληλο της courier η στον ταχυδρόμο την ώρα της παράδοσης του δέματος.
Η πληρωμή με αντικαταβολή  έχει επιπλέον κόστος.

β) Με χρέωση πιστωτικής κάρτας (μόνο από το κατάστημα μας).

Τράπεζας Πειραιώς  με δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa,  Maestro όλων των τραπεζών.

γ) Μέσω κατάθεσης τραπεζών Άλφα Τράπεζα και Πειραιώς

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Άλφα Τράπεζα 

IBAN: GR35-0140-9360-9360-0210-1047-030

Πειραιώς Τράπεζα

IBAN: GR69-0172-707000-570705-1911509

Δικαιούχος: Μαμουζέλλος Σκεύος – Παντελεήμων

B. Τρόποι Αποστολής για Ελλάδα

 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier ή με το ταχυδρομείου.

Για αγορές άνω από 50,00€ με κατάθεση η αποστολή γίνεται δωρεάν

Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος.

Ο πελάτης δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η εταιρία δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα με οποιαδήποτε μεταφορική ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.

Επιστροφή προϊόντων

Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε. Επίσης επιστροφές δεν γίνονται δεχτές αν προηγουμένως δεν επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email εντός 15  ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

  • Σε περίπτωση λάθος παραγγελίας, όπου υπεύθυνος είναι ο πελάτη, το  δεν υποχρεούται για την αντικατάσταση του προϊόντος, παρόλα αυτά σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με e-mail.
  • Εξυπακούεται ότι σε τυχόν λάθος αποστολές όπου υπεύθυνη είναι η το κατάστημα μας, τα μεταφορικά όλα επιβαρύνουν την εμάς και όχι τον πελάτη.